Het wildseizoen is van start!  

Suggesties

Voorgerechten

  • Trio van wildpaté - Haas - fazant - everzwijn
  • Ravioli van wild

                                             Hoofdgerechten

  • Tagliata di manzo - Fijngesneden vlees met zongedroogde tomaatjes, parmesaan, rucola en balsamicocrème

  • Pladijsfilet met een romige preisaus en aardappelgratin          

  • Ravioli van wild

  • Hertenfilet met een braambessensausje

  • Hazenrug met witloof en pomme fondant

  • Everzwijnragout


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen